Broederstrijd in Korea

Het oneindige conflict tussen Noord en Zuid
Auteur: Sheila Miyoshi Jager | Uitgever: Omniboek

32,50

‘Broederstrijd in Korea’ van Sheila Miyoshi Jager is een veelomvattend en diepgravend boek over de geschiedenis van Korea.

Sheila Miyoshi Jager beschrijft in Broederstrijd in Korea de geschiedenis van het oneindige conflict op het schiereiland Korea: van de Tweede Wereldoorlog tot de ontmoeting van de Koreaanse leiders met Donald Trump in 2019. Zeventig jaar na dato is de Koreaanse Oorlog nog steeds niet ten einde. Historica en hoogleraar Sheila Miyoshi Jager schrijft de allesomvattende geschiedenis van deze oorlog, die nog altijd het risico van een Derde Wereldoorlog in zich draagt. Op basis van recent vrijgegeven diplomatieke bronnen uit China, Zuid-Korea en de voormalige Sovjet-Unie analyseert Jager de militaire strategie van de oorlog op het allerhoogste niveau. Ze laat zien hoe het conflict tussen de twee Korea’s nog altijd voortduurt. Broederstrijd in Korea van Sheila Miyoshi Jager bevat 95 afbeeldingen en 16 kaarten.

“Dit boek biedt een elegante, evenwichtige en bijzonder innovatieve geschiedenis van de Koreaanse Oorlog.” – The New York Times

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789401916677 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Het oneindige conflict tussen Noord en Zuid

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

720

Leverbaar

Niet beschikbaar

Uitgiftedatum

23-06-2020

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Niet beschikbaar

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Broederstrijd in Korea” te beoordelen