BOY ONE

Coming of age binnen de controversiële wereld van de Spartacus Gay Guide
Auteur: Jaap Cové | Uitgever: Brave New Books

21,95

Het is 1981. Jaap, een verlegen tiener, voelt zich aangetrokken tot mannen en is bang om zijn verlangens in de praktijk te brengen. Door een bijzonder toeval ontmoet hij de Brit John D. Stamford en zijn leven verandert. Stamford, excentriek en van middelbare leeftijd, is de eigenaar/redacteur van de Spartacus International Gay Guide, het cruciale boek voor mannelijke, homoseksuele reizigers.

Jaap houdt van volwassen mannen; John geeft de voorkeur aan jongeren. BOY ONE is het verslag van hun relatie, de luxe wereldreizen die ze maakten, de onthullende ervaringen van een beschermde tiener en de obsessief seksuele relatie die zich ontwikkelde.

Te midden van alle glamour ontstaan er conflicten. Jaap heeft nog het gevoel dat hij biseksueel zou kunnen zijn. John probeert zijn jonge lover te pushen tot iets waar hij nog niet klaar voor is: overal en altijd openlijk homo zijn. Jaap ontdekt bovendien dat de Spartacus gids mogelijkheden adverteert voor seks met minderjarige jongeren in onder meer Thailand. Hij vermoedt dat dit verkeerd is. Dat geldt ook voor de politie, die een onderzoek naar John begint. Het leidt tot een verontrustend einde van hun relatie.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789465014470 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Coming of age binnen de controversiële wereld van de Spartacus Gay Guide

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

244

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

05-04-2024

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “BOY ONE” te beoordelen