Bloedlijn

Auteur: Simone van der Vlugt | Uitgever: Ambo|Anthos

24,99

Nu een limited edition (op = op) met gekleurd boekblok van de nieuwe historische roman van Simone van der Vlugt.

Machtsstrijd en onmogelijke liefde in een meeslepend familie-epos met Koning Willem en Floris V in het Nederland van de 13e eeuw.

Wanneer Alkmaar voor de zoveelste keer wordt aangevallen probeert Katelijne haar brouwerij koste wat kost te beschermen tegen het brute geweld van de West-Friezen. Ze hoopt dat haar geheime liefde, koning Willem II, haar woonplaats kan helpen door Alkmaar stadsrechten te schenken. Ze ziet zich echter voor een heel ander probleem gesteld wanneer ze van hem in verwachting blijkt te zijn…

Koning Willem is verwikkeld in een machtsstrijd met West-Friesland en hij doet er alles aan om dat opstandige volk aan zich te onderwerpen. Ondertussen wordt hij vader van twee zoons: de wettige Floris en de bastaard Alard.

Na Willems dood ziet Floris zich genoodzaakt het werk van zijn vader af te maken, en snakt Alard naar erkenning van de grafelijke familie. Als de twee jongemannen door het noodlot samengebracht worden, bundelen ze hun krachten om de strijd met hun vijanden aan te gaan en de familie-eer te redden.

Met Bloedlijn schreef Simone van der Vlugt een prachtig verhaal over macht, liefde en familiebanden. Als geen ander weet ze de levens van de hoogste kringen en die van het gewone volk beeldend te beschrijven. De middeleeuwen komen zo dichterbij dan ooit.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789026367540 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

456

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

18-04-2024

Levertijd

Verwacht

Druk

2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Bloedlijn” te beoordelen