Bevlogen bestuurders

Achter de schermen van het Rotterdamse Stadhuis, 1966-2006
Auteur: Sjef van de Poel | Uitgever: Boom

44,90

Medio 2017 gaf de gemeente Rotterdam Sjef van de Poel de opdracht om de leden van de Rotterdamse colleges van burgemeester en wethouders tot het jaar 2006 te interviewen over hun bestuurlijke ervaringen in Rotterdam. Geen journalistieke interviews, maar vraaggesprekken waarin de geïnterviewden de gelegenheid kregen zo veel mogelijk naar eigen inzicht hun herinneringen op te halen. Vrijwel iedereen deed mee en zo ging het oral history-project van start.

In Bevlogen bestuurders blikt Sjef van de Poel terug op de interviews, waarin 36 oud-bestuurders openhartig vertellen over hun leven voor, tijdens en na hun jaren in de Rotterdamse politiek. De interviews omvatten de tien vierjarige bestuursperiodes tussen 1966 en 2006. Al met al gaat het in dit boek dus om niet minder dan veertig jaar ‘collegegeschiedenis’ van Rotterdam.

Vier decennia, waarin de geïnterviewde ambtsdragers van weleer zich zonder uitzondering hebben laten zien als bevlogen bestuurders. Met dit boek wordt de lezer een blik gegund achter de schermen van het Rotterdamse stadhuis aan de Coolsingel.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789024430161 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Achter de schermen van het Rotterdamse Stadhuis, 1966-2006

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

276

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

29-11-2019

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Bevlogen bestuurders” te beoordelen