Beeldspraak

Een 52-weekendenboek met bijbel en beeld
Auteur: Maarten Boersema | Uitgever: Uitgeverij Van Wijnen

19,99

Beeldspraak – de Bijbel staat er vol mee. Jezus zelf was een meester in het gebruik van beeldspraak. Geregeld gebruikte Hij alledaagse beelden om een aspect van het evangelie duidelijk te maken. Van brood tot een herder en van mosterdzaad tot een vader met twee zonen. Die veelzijdige Bijbelse beeldspraak is de inspiratie voor dit bijzondere boek.
Fotograaf en predikant Maarten Boersema selecteerde voor elk weekend in het jaar twee sprekende foto’s uit zijn eigen archief. Hij nodigt je uit om de beelden met aandacht te bekijken. Wat zie je? Wat valt je op? Zie je iets wat doet denken aan het evangelie? Laat je gedachtes erover gaan. Associeer en mediteer. Als je uitgedacht bent, biedt Boersema zijn eigen gedachtes bij het beeld, in een zogeheten beeldmeditatie.
Beeldspraak is een verrassend boek dat je niet alleen meeneemt in een reis rond de wereld, maar ook in een onvoorspelbare ontdekkingstocht door de Bijbel. Sta stil, neem de tijd, kijk, overdenk en beleef het evangelie in het weekend op een beeldende manier.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789051946178 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

Een 52-weekendenboek met bijbel en beeld

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

232

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

04-10-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Beeldspraak” te beoordelen