Bastogne

De grootste slag om de Ardennen
Auteur: Peter Schrijvers | Uitgever: Manteau

25,99

De Slag om Bastogne in de Ardennen tijdens de winter van 1944-45 was een van de bloedigste veldslagen van de Tweede Wereldoorlog. De Belgische historicus Peter Schrijvers brengt het verhaal van de wanhopige gevechten, bloedstollend en in detail, met een scherp oog voor de schrijnende lotgevallen van jonge Amerikaanse en Duitse soldaten en radeloze Belgische burgers.
Het Ardennenoffensief was een laatste wanhoopspoging van Hitler om het oorlogstij te doen keren. Maar de omsingelde Amerikanen in Bastogne weigerden zich over te geven. Een maand lang vochten een kwart miljoen soldaten om het kleine Belgische stadje. Hitlers Ardennenoffensief faalde.

Peter Schrijvers is de auteur van vijf alom bejubelde werken over de Tweede Wereldoorlog. Zijn nieuwe boek, het resultaat van jarenlang onderzoek, wordt in de Verenigde Staten uitgegeven door het prestigieuze Yale University Press.

‘UITSTEKEND VERHAAL OVER DE SLAG OM BASTOGNE, GRONDIG ONDERZOCHT EN GOED GESCHREVEN.’ – ANTONY BEEVOR, AUTEUR VAN INTERNATIONALE BESTSELLERS OVER WO II

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789022330005 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

De grootste slag om de Ardennen

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

320

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

27-09-2014

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Bastogne” te beoordelen