Allemaal wonderen

Allemaal wonderen

Auteur: Rianneke van der Houwen-Jelles | Uitgever: Uitgeverij WBOOKS
Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

24,95

Wonderen. Voor velen een begrip dat zich buiten de werkelijkheid begeeft. Maar een ding is zeker: door de geschiedenis heen getuigen veel mensen van de wonderen die zij mee hebben gemaakt en het is een onmisbaar onderwerp in de kunst. Daarbij blijven wonderen intigreren. Iedereen, ongeacht culturele of religieuze achtergrond, blijft geïntrigeerd door dit mysterieuze fenomeen.
Allemaal wonderen gaat in op de verschillende aspecten van dit fenomeen. Zo wordt de geschiedenis van het wonder in kunst getoond en door de tijd beschreven. Ook komt er antwoord op de vraag: waar komt ons verlangen naar een wonder vandaan? En waarom wordt het ene populaire wonder duizenden malen in de kunst verbeeld en het andere, niet minder populaire wonder niet? Het boek
toont prachtige kleurenafbeeldingen van bekende en aansprekende minder bekende kunstwerken en geeft er een verdiepende context aan.
Aan Allemaal wonderen werkten maar liefst dertien auteurs mee die ieder vanuit hun eigen expertise over het onderwerp schreven, onder wie de bekende schrijfster Susan Smit.

Artikelnummer: 9789462583740 Categorie:
Historiek verkoopt (nog) geen e-books. Dit boek toch als e-book bestellen? Kijk dan bij Bol

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

160

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

03-03-2020

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Allemaal wonderen” te beoordelen