Alle tijd

366 wijsheden van ouderen
Auteur: Jacomette de Blois | Uitgever: Berne Media

14,95

Alle Tijd is een omslagkalender met 366 spreuken en wijsheden van ouderen.

Wie in de zorg voor ouderen werkt, hoort elke dag wel een wijze uitspraak die het waard is om te onthouden. Jacomette de Blois, geestelijk verzorger, noteerde jarenlang de markante uitspraken die ze hoorde.
Voor deze kalender selecteerde ze 366 prachtige, gekke, ontroerende spreuken vol levenservaring van nu én wijsheid van vroeger en combineerde ze met een bijpassende tekening van Marieke Jakma of foto gemaakt door Sharon Y. Elvin, Sigrid H.G. Lussenburg of Otto J. Lussenburg.
Een kalender die je doet glimlachen van herkenning. Geschikt voor thuis, tehuizen, wachtkamers, voor beleidsmakers en managers, voor op kantoren.

Alle tijd is niet aan een kalenderjaar gebonden, en daarom meerdere jaren te gebruiken. De kalender is stevig uitgevoerd en makkelijk om te slaan door een ringband bovenaan.

Jacomette de Blois studeerde theologie en deed daarnaast veel praktisch werk oa. in de crisisopvang en psychiatrie. Thans is zij werkzaam als geestelijk verzorger in de ouderenzorg.
Ze geeft cursussen ‘levensverhaal schrijven’, ‘omgaan met oorlogsproblematiek’, ze begeleidt mantelzorgers en leidt uitvaarten.

“Mensen zien, horen, aanvoelen en kennen zijn waarden die overeind moeten blijven in de helaas vermarkte zorg. Vandaar dat ik veel opschrijf en weer doorgeef in mijn boeken en kalenders.
Een dementievriendelijke samenleving is mooi, een samenleving die luistert naar mensen met dementie nog mooier…”

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789089721556 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

366 wijsheden van ouderen

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

370

Leverbaar

Niet beschikbaar

Uitgiftedatum

20-11-2016

Taal

Nederlands

Productvorm

Losbladig

Levertijd

Niet beschikbaar

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Alle tijd” te beoordelen