Albert Rasker, Mens onder de Mensen

Auteur: Hans Rasker, Henk Meijering, Maarten Rasker | Uitgever: Skandalon Uitgeverij B.V.

18,95

Theoloog Albert Rasker (1906-1990) is bij het brede publiek vooral bekend van het standaardwerk De Nederlandse Hervormde Kerk vanaf 1795. Zijn biografie A.J. Rasker, theoloog op de bres voor vrede (door Tomas Novak en Rinse Reeling Brouwer) verscheen in 2020.

Deze nieuwe bundel, “Albert J. Rasker, mens onder de mensen”, bevat persoonlijke ervaringsverhalen die zijn biografie nader inkleuren. Hoe hij was in het dagelijks leven, als familiemens, in zijn omgang met studenten, als reisleider en bruggenbouwer naar Oost-Europa, en als rector en docent in Indonesië. Voor velen was hij een vertrouwenspersoon, zijn studenten benaderde hij als zijn kinderen.

De zeventien verhalen zijn afkomstig uit de diverse kring rondom Rasker: zijn gezin, Nederlandse én Oost-Europese studenten, collega’s uit wetenschap en onderwijs, en (zendings)predikanten.

De auteurs zijn Tomas Novak, Maarten Rasker, Maya Rasker, Albert J. Rasker, Rinse Reeling Brouwer, Hans van de Wal, Jacob Bijl, Robert Jan Bakker, Jos Dee, Ari van Buuren, Herman H van der Kloot Meijburg, Hans Fortuin, Ariadne Brokerhof, Gerrit Kalsbeek, Jos Wolthaus, Gert van Maanen, Hans Rasker, Henk D. Meijering.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789493220201 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

, ,

Uitgever

Aantal pagina's

144

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

09-06-2022

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Albert Rasker, Mens onder de Mensen” te beoordelen