Aardverschuiving

De laatste dagen van het Trumpbewind
Auteur: Michael Wolff | Uitgever: Prometheus

22,50

Het is Michael Wolff, de auteur van Vuur en woede en Staat van beleg, opnieuw gelukt: voor de laatste keer heeft hij diep in het Witte Huis binnen weten te dringen, in de complete inner circle van de regering van Donald Trump.
 
Het resultaat is Aardverschuiving. De laatste dagen van het Trumpbewind. Het beschrijft de opmaat naar de presidentsverkiezingen van 3 november, de avond en nacht van de verkiezingen zelf, waar we letterlijk van binnen het Witte Huis meemaken wat nog nergens is beschreven; de ontkenningen in de weken en maanden erna; de vele kansloze rechtszaken, waarbij slechts een handjevol middelmatige advocaten bereid is Trump bij te staan, onder wie Rudy Giuliani, die al meer dan drie decennia niet in een rechtbank heeft gepleit; en tot slot natuurlijk de bestorming van het Capitool op 6 januari en de manier waarop Trump die uren beleefde.
 
Aardverschuiving. De laatste dagen van het Trumpbewind is een verbijsterend boek. Het leest als een politieke thriller, als een verhaal dat bijna onvoorstelbaar is – totdat je beseft dat het allemaal echt heeft plaatsgevonden. Michael Wolff sprak met vele mensen in de directe omgeving van Trump en hij sprak zelfs met Trump zelf.
 
Het boek verschijnt wereldwijd op 27 juli en staat tot dat moment onder embargo.
 
Michael Wolff won verschillende prijzen voor zijn werk, waaronder twee National Magazine Awards. Hij schreef acht andere boeken, waaronder de internationale bestsellers Vuur en woede en Staat van beleg, waarvan alleen al in Nederland 60.000 exemplaren werden verkocht. Hij heeft vijf kinderen en woont in Manhattan.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789044649208 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

De laatste dagen van het Trumpbewind

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

304

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

22-07-2021

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Aardverschuiving” te beoordelen