Aan tafel met Charles Dickens

Auteur: Josephine van My inner Victorian | Uitgever: Het Zwarte Schaap

13,50

Josephine van My inner Victorian maakte een heerlijk boek over eten en koken in de 19e eeuw, met Charles Dickens als uitgangspunt. Vijfentwintig recepten – van ‘Ruth Pinch’s Beef Steak Pudding’ tot Victoria sponge cake – om zelf te maken. Met informatie over historisch koken bij je thuis, dineren in de 19e eeuw en een blik in de Victoriaanse keuken.

Het boek behandelt soepen, vleesgerechten, groenten en aardappels, en desserts – waarbij de epische Christmas Pudding uiteraard niet ontbreekt. Het boek wordt geïllustreerd met prachtige foto’s van gerechten en afbeeldingen uit de tijd van Charles Dickens.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789492821096 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

80

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

05-09-2019

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Aan tafel met Charles Dickens” te beoordelen