Aan het einde van ons staupad

De laatste dagen van een familiebedrijf
Auteur: Rob Huijben | Uitgever: Uitgeverij Tijge

19,50

Neem een kijkje achter de schermen in de laatste dagen van een familiebedrijf dat na 40 jaar stopt. Grootvader, vader en zoon werken toe naar de dag dat de laatste koe de boerderij zal gaan verlaten.

Twee besluiten zijn voor een ondernemer lastig om te nemen: het besluit om te starten en het besluit om te stoppen als ondernemer. Het laatste besluit wordt nóg lastiger als het om een familiebedrijf gaat dat al meer dan 40 jaar bestaat.

Op 18 oktober 2018 verliet de laatste koe het bedrijf van Theo en Tim Huijben; vader en zoon die samen een melkveehouderij hadden in het Brabantse Oosteind. Dag in dag uit waren zij samen op en rond het bedrijf en tussen de koeien, samen met ‘opa’ Piet die het bedrijf eind jaren 70 startte. Het bedrijf dat van vader op zoon werd overgedragen kwam tot een einde toen zij besloten om te gaan stoppen.

Oudste zoon Rob greep het besluit aan om zijn broer, vader en opa te volgen in de laatste week van het bestaan van het bedrijf en maakte van de beste foto’s het boek ‘Aan het einde van ons staupad’’. Op deze manier blijft het bedrijf, en met name de herinneringen, toch bestaan binnen de familie.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789082896121 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Subtitel

De laatste dagen van een familiebedrijf

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

94

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Harde kaft

Datum verwacht

15-11-2018

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Heeft u dit boek gelezen?


Recenseer “Aan het einde van ons staupad” als eerste: