Aan het einde van de regenboog

Auteur: Lydia Bottenburg | Uitgever: Lydia Bottenburg

22,00

Op een noodlottige nacht in november 2021 verloor ik mijn zoon, Mathias, aan een tragisch ongeval. Hij werd aangereden terwijl hij samen met zijn hond Baloo op de snelweg liep, volledig gedesoriënteerd door een benzo die hij online had gekocht.

Dit boek is mijn neerslag van alles wat er de daaropvolgende twee jaar is gebeurd. Gaande van het hartverscheurende nieuws op die ene bewuste nacht over het moment dat ik mijn kind moest begraven tot het besef nooit meer écht te kunnen genieten van het leven.

Met dit boek hoop ik, samen met Mathias, anderen te waarschuwen voor het gevaar van ‘research chemicals’ die in toegankelijke webshops worden aangeboden. Het laat de verwoestende impact zien van deze ogenschijnlijk onschuldige pillen, die vaak worden gebruikt voor ontspanning of om te slapen.

Dit verhaal schrijven brengt me soelaas. Ik eer mijn zoon, door zijn verhaal volledig te vertellen, zo rauw en eerlijk als wij het hebben beleefd. Zo eerlijk was hij en zo eerlijk zullen we hem herinneren. Mathias was niet perfect, maar hij is ook een slachtoffer.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789403713359 Categorie:
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Aantal pagina's

295

Leverbaar

Direct

Uitgiftedatum

06-11-2023

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Levertijd

Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Druk

2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Aan het einde van de regenboog” te beoordelen