101 dingen die je weten moet over Terschelling

Auteur: Iwan van Duren | Uitgever: Uitgeverij Brandt

17,50

De leukste restaurantjes, de beste terrasjes, waar die Japanse oesters liggen en waar je ze kunt eten, de mooiste wandelroutes, sterkste verhalen en
goed bewaarde geheimen.

Dit is het handboek voor de eilandjutter. Voor de weekendgast en de fervente fan, jong en oud. En dat zijn er velen, soms zelfs een half miljoen mensen per jaar… En nog kom je nergens anders zo tot rust als hier op dit wonderschone eiland.

Terschellingvaarder Iwan van Duren maakte een selectie van al het beste wat het eiland te bieden heeft. Door de jaren heen ontdekte hij steeds meer onverwachte kanten en prachtige plekjes op Terschelling. Luisterde naar de legendes en jutte de mooiste verhalen bij elkaar over dat eiland waar de belangrijkste dingen nog altijd gratis zijn. Dat resulteerde in dit boek waar de passie voor Terschelling van afspat.

IWAN VAN DUREN (1966) is schrijver, journalist en documentairemaker voor de NPO. Hij won de Nico Scheepmaker Beker voor het beste sportboek; van zijn boeken werden meer dan honderdduizend exemplaren verkocht. Meerdere daarvan kwamen tot stand onder lampen van de Brandaris, zoals ook dit boek.

Dit product is (tijdelijk) niet leverbaar maar elders mogelijk wel verkrijgbaar

Artikelnummer: 9789493319240 Categorieën: ,
Op zoek naar dit boek als ebook?
Tweedehands boeken?

Extra informatie

Auteur

Uitgever

Leverbaar

Verwacht

Taal

Nederlands

Productvorm

Zachte kaft

Datum verwacht

28-05-2024

Levertijd

Verwacht

Druk

1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “101 dingen die je weten moet over Terschelling” te beoordelen