info@geschiedenis-winkel.nlCONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Duizenden geschiedenisboeken: Eerste WereldoorlogTweede WereldoorlogHistorische romansBiografieënKoningshuisKunstboekenHistorische strips...en veel meer

De geschiedeniswinkel is een initiatief van online geschiedenismagazine Historiek.net. Ons doel is om het enorme aanbod aan geschiedenisboeken overzichtelijk te presenteren en uiteindelijk bij u thuis te bezorgen. Op onze site vindt u niet alleen de flaptekst van historische titels maar ook veel links naar voorpublicaties, leesfragmenten en inhoudelijke besprekingen. Dankzij deze koppeling met Historiek zijn wij daarmee meer dan een 'gewone online boekhandel'. Bestellingen verwerken we snel. In veel gevallen heeft u uw boek(en) de volgende dag al in huis.


Wie wij zijn

Online geschiedenismagazine Historiek.net werd in 2008 opgericht door Yuri Visser. Doel was om een site te maken waar actualiteit en geschiedenis met elkaar worden verbonden. Aan een dergelijke site bleek behoefte. Historiek groeide in enkele jaren tot een van de populairste historische projecten. In 2015 werd de website door het publiek beloond met de Geschiedenis Online Prijs. De redactie bevindt zich in Ermelo. Aan de site werken veel vrijwilligers en culturele instellingen mee. Historiek fungeert als platform.

Op Historiek worden veel historische boeken besproken en dankzij goede contacten met verschillende uitgevers, worden ook veel voorpublicaties en achtergrondartikelen van historici op de site gepubliceerd. Zelf een online boekhandel beginnen werd daarmee logisch. Dit gebeurde uiteindelijk in 2016. Voor deze winkel werken wij samen met gerenommeerde partners als het Centraal Boekhuis en PostNL, zodat klanten verzekerd zijn van een snelle en goede verwerking van bestellingen.