info@geschiedenis-winkel.nlCONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Voorkant Voorkant

Onder het mes

Een geschiedenis van de chirurgie in 29 opmerkelijke operaties
Auteur: Arnold van de Laar | Prijs: € 22.99

Schrijf de eerste review over dit boek

Snel overzicht

Medische verhalen van beroemde patiënten als John F. Kennedy, Bob Marley, Houdini, Albert Einstein en Lenin.

Al sinds mensenheugenis heeft de chirurg de taak om mensen op te lappen in tijden van nood. Van de donkere eeuwen van aderlatingen en onverdoofde beenamputaties tot de huidige steriele, hightech operatiekamers; in Onder het mes neemt chirurg Arnold van de Laar de lezer mee op een reis door de weerbarstige geschiedenis van de heelkunde. Aan de hand van de medische verhalen van beroemde patiënten als keizerin Sissi, Lodewijk XIV, John F. Kennedy, Lenin, Albert Einstein, Houdini en Bob Marley beschrijft Arnold van de Laar de geschiedenis van de chirurgie. Zijn toon is helder, vakkundig en vol relativerende humor.
Onder het mes is een rijke medische en culturele geschiedenis. Het boek verscheen in 2014 bij Thomas Rap, sindsdien zijn de vertaalrechten verkocht naar tien landen. Nu is het eindelijk weer verkrijgbaar voor de Nederlandse lezer in een aantrekkelijk nieuwe editie.

Beschikbaarheid: Leverbaar

€ 22,99
Historiek verkoopt (nog) geen e-books. Dit boek toch als e-book bestellen? Kijk dan bij Bol

Gratis bezorging vanaf € 19,75 euro - Levering in Nederland en België

Extra informatie

Uitgever Thomas Rap
Pagina's 416
ISBN 9789400401037
Verschenen 10-01-2019
Productvorm Zachte kaft
Datum verschijning 00-00-0000
Product lengte 216 mm
Product breedte 137 mm
Product hoogte 36 mm

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

  1. Schrijf de eerste review over dit boek

Uw mening

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Meer geschiedenisboeken uit deze categorie: