info@geschiedenis-winkel.nlCONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Koken in Oorlogstijd. Creatief en gezond koken in de jaren ’40 Koken in Oorlogstijd. Creatief en gezond koken in de jaren ’40

Koken in oorlogstijd

Auteur: Manon Henzen | Prijs: € 12.50

Schrijf de eerste review over dit boek

Snel overzicht

Minder vlees eten, streekproducten, een eigen moestuin, fermenteren, wildplukken en koken met restjes zijn helemaal van nu. Weinig bekend is dat dit ook precies de instructies waren die de overheid vlak voor en aan het begin van de Tweede Wereldoorlog aan de Nederlandse bevolking gaf.
Die eerste oorlogsjaren waren weliswaar geen vrolijke tijd, toch blijkt uit onderzoek dat we nog nooit zo gezond gevoed zijn als toen.
Dit kookboekje laat aan de hand van recepten uit 1940-1945 zien hoe veerkrachtig iedereen was. De Nederlanders gingen heel creatief met de schaarse ingrediënten en brandstof om, en zetten dagelijks een eenvoudig, gezond en smakelijk maal op tafel.
Van voedselverspilling kon natuurlijk geen sprake zijn.

Beschikbaarheid: Leverbaar

€ 12,50
Historiek verkoopt (nog) geen e-books. Dit boek toch als e-book bestellen? Kijk dan bij Bol

Gratis bezorging vanaf € 19,75 euro - Levering in Nederland en België

Extra informatie

Uitgever Het Zwarte Schaap
Pagina's 80
ISBN 9789492821065
Verschenen 16-04-2019
Productvorm Harde kaft
Datum verschijning 00-00-0000
Product lengte 185 mm
Product breedte 123 mm
Product hoogte 17 mm

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

  1. Schrijf de eerste review over dit boek

Uw mening

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Gerelateerd aan dit geschiedenisboek:

Meer geschiedenisboeken uit deze categorie: