info@geschiedenis-winkel.nlCONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Voorkant Voorkant

Het geheim van de keukenmeid

Recepten uit de rijke keuken van de 18e eeuw
Auteur: Christianne Muusers | Prijs: € 12.50

Schrijf de eerste review over dit boek

Snel overzicht

Christianne Muusers, specialist in Nederlandse en Europese kookteksten van middeleeuwen tot 1900, verdiepte zich in de kookboeken van Nederlandse keukenmeiden uit de achttiende eeuw.
Deze ware ‘kokkinnen’ kookten feestelijke maaltijden in welgestelde huishoudens, en zij wisten zowel regionale als internationale gerechten - vooral uit de Franse keuken - deskundig te bereiden.
Zuinig waren ze niet, deze achttiende-eeuwse keukenmeiden, en ook niet bang om luxueuze producten in hun recepten te verwerken. Zo gebruikten ze truffels en morieljes, veel boter, eieren en room, kreeften, duiven en kostbare smaakstoffen.
Maak kennis met deze interessante periode uit de rijke Nederlandse kookgeschiedenis.

Beschikbaarheid: Leverbaar

€ 12,50
Historiek verkoopt (nog) geen e-books. Dit boek toch als e-book bestellen? Kijk dan bij Bol

Gratis bezorging vanaf € 19,75 euro - Levering in Nederland en België

Dit boek zit in de categorie:

Extra informatie

Uitgever Het Zwarte Schaap
Pagina's 80
ISBN 9789492821102
Verschenen 08-10-2019
Productvorm Harde kaft
Datum verschijning 00-00-0000
Product lengte 186 mm
Product breedte 121 mm
Product hoogte 15 mm

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

  1. Schrijf de eerste review over dit boek

Uw mening

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Meer geschiedenisboeken uit deze categorie: